Valentine's Day 2021
Library Call-to-action#TIPSFORTRAVELERS Expert Travel Advice from the Library Hotel Collection

Idén egész évben Valentin-nap

Published: February 1st, 2021

2021-ben lesz mit pótolnunk az elmúlt év kihagyott élményeiből. Így aztán itt az Aria Hotel Budapest csapatában mi teljes szívvel úgy érezzük: amint újra kinyithatjuk szállodánk kapuit, onnantól egész évben Valentin-napot ünneplünk! Meg is mutatjuk, milyen nálunk az ideális szerelmi légyott.

Az Aria Hotel Budapest igazi békebeli hangulatot áraszt, ráadásul a belsőépítészeti megoldások ötletesen használták ki az épület eredeti előnyeit. A hagyományos gangfolyosós szerkezet átalakítása például lehetővé tette, hogy szobáink túlnyomó többsége saját balkonnal rendelkezzék, amelyek a varázslatos hangulatú Music Garden lobbira és annak üvegmennyezetére nyújtanak kilátást. Az erkély és romantika együtt nekünk egyetlen gondolatot juttat az eszünkbe itt az Aria zenei tematikájú falai között: a hangszeres szerenád minden pár álmainak netovábbja – akár jegyesekről vagy sokéves boldog házasokról legyen szó.

Aria Hotel Budapest balcony with Music Garden view

Az Aria valamennyi szobájának technikai felszereltségéhez profi médialejátszó rendszer is hozzátartozik. Megszoktuk már, hogy zenei ínyenc vendégeink kedvenc zenéiket egyetlen listában – mixtape-ben – szeretnék hallgatni intim környezetben, hiszen kevés élmény teheti ennél személyesebbé és meghittebbé a randevút, a lánykérést vagy akár a nászéjszakát. Legizgalmasabb szolgáltatásaink közé tartozik az ilyen zenei kívánságok teljesítése – a különleges dalokat kérésre észrevétlenül odavarázsoljuk a hangszórókba.

Persze nem csak a fülnek, hanem a többi érzéknek is kedves a Valentin-nap, és mind számára tartogatunk meglepetés-bonbonokat. Romantikus rózsaszirom-szórás a franciaágyon, virág-, pezsgő- és desszertbekészítés, páros masszázs a hotel díjnyertes fürdőjében, a Harmony Spában, afrodiziáló hatású koktél és gyertyafényes vacsora a lélegzetelállító tetőteraszunkon, a High Note SkyBarban – mind egy örökre szóló élmény kellékei.

Couples massage in the Harmony Spa

Mindez most még csak álom addig, amíg a világ újra fel nem lélegzik a járvány elmúltával. Mi viszont már most készülünk erre a várva várt pillanatra. Ezért az idei februárban úgy állítottuk össze csomagkínálatainkat, hogy Önök egész évben Valentin-napot ünnepelhessenek velünk, az Aria Hotel Budapest romantikus miliőjében. Ha pedig most februárban foglal szobát nálunk az év bármelyik időszakára, a romantikus koktél mellé egy igazi szerenáddal lepjük meg Önöket! Számoljuk a napokat a következő találkozásig Önnel és élete párjával.

Hallgasson bele az Aria Hotel Budapest exkluzív dalkínálatába, és kérjen személyre szabott válogatást a szobájába, hogy érkezésekor kedvenc dalai fogadják.