Tájékoztatás – COVID-19
Library Call-to-action#TIPSFORTRAVELERS Expert Travel Advice from the Library Hotel Collection

Tájékoztatás – COVID-19

Published: July 9th, 2021

Tisztelt Vendégeink és Barátaink!

Az elmúlt év járványtól sújtott karanténidőszaka után, az idei év tavasza a lassú nyitás jegyében zajlik. Májustól újra várja vendégeit az Aria tetőterasza, a High Note SkyBar, és remélhetőleg az idei nyár a turistáknak is visszaadja Budapestet.

Az Aria Hotel Budapest minden helyzetben igyekezett az aktuális kormányzati intézkédeseknek megfelelően dolgozni a legfontosabb célunk megvalósításán: vendégeket fogadni, és számukra különleges, a zene harmóniájától inspirált vendégélményt szerezni.

Most remélhetőleg elérkeztünk ennek az embert próbáló időszaknak az utolsó fejezetéhez: a szigorú karanténintézkedések után idén májustól ismét megnyithattuk az Aria népszerű tetőteraszát a vendégek számára: a High Note Skybar óriási érdeklődéstől övezve, de az aktuális egészségügyi biztonsági intézkedések betartásával várja vendégeit.

Az Aria Hotel Budapest az előrehaladott egészségügyi intézkedéseknek és az oltási kampánynak köszönhetően már védettségi igazolással nem rendelkező vendégek számára is tud szállást biztosítani.

Vendégeinket 2021. június 1-től fogadjuk. Foglalási rendszerünk folyamatosan, megszakítás nélkül elérhető, kollégáink pedig továbbra is rendelkezésükre állnak meglévő és jövőbeli lekéréseik, foglalásaik esetén. Kérjük lépjenek kapcsolatba velünk emailben (stay@ariahotelbudapest.com), vagy a +36 1 445 4055 telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy a pandémiás helyzet aktuális alakulásának megfelelően a szolgáltatások részletei változhatnak. Kérjük, a legfrissebb információkért vegye fel a közvetlen kapcsolatot munkatársainkkal.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hatályos kormányzati intézkedésekről Magyarország hivatalos kovid-információs weboldaláról tájékozódhat.

Reméljük, hogy hamarosan újra személyesen találkozhatunk. Üdvözlettel:

az Aria Hotel Budapest vezetősége