Tájékoztatás – COVID-19
Library Call-to-action#TIPSFORTRAVELERS Expert Travel Advice from the Library Hotel Collection

Tájékoztatás – COVID-19

Published: January 28th, 2021

Tisztelt Vendégeink és Barátaink!

A 2020. év elteltével a világon valamennyien értékeljük az elmúlt időszakot alapjaiban meghatározó koronavírus-járvány következményeit.

Az Aria Hotel Budapest minden helyzetben igyekezett az aktuális kormányzati intézkédeseknek megfelelően dolgozni a legfontosabb célunk megvalósításán: vendégeket fogadni, és számukra különleges, a zene harmoniájától inspirált vendégélményt szerezni.

Most remélhetőleg elérkeztünk ennek az embert próbáló időszaknak az utolsó fejezetéhez: az Aria Hotel Budapest december 3-ától bezárja kapuit, és a színfalak mögött azon dolgozunk, hogy 2021. tavaszán olyan izgalommal és készülődéssel nyithassunk ki újra, mint öt éve, a szállodánk indulásakor tettük. A szobai szolgáltatások mellett szüneteltetjük a High Note SkyBar, a Liszt étterem és a Harmony Spa szolgáltatásait is, jelzett időpontig.

Köszönjük valamennyi eddigi vendégünk számára a bizalmat, amellyel reményeink szerint jövőre is kitüntetnek minket.

Vendégeinket 2021. május 1-től fogadjuk. Foglalási rendszerünk folyamatosan, megszakítás nélkül elérhető, kollégáink pedig továbbra is rendelkezésükre állnak meglévő és jövőbeli lekéréseik, foglalásaik esetén. Kérjük lépjenek kapcsolatba velünk emailben (stay@ariahotelbudapest.com), vagy a +36 1 445 4055 telefonszámon.

A világjárvány teljes időtartama alatt az alábbi egészségügyi intézkedéseket vezettük be:

Arcmaszk Arcmaszkok viselése kötelező a hotel alkalmazottai és igényelhető a vendégek részére.
Gumikesztyű Szállodánk takarító és éttermi személyzete gumikesztyű viselése mellett végzi munkáját.
Egészségügyi Kiképzés Szállodai csapatunk valamennyi tagja részletes képzésben részesül az egészségügyi megelőző intézkedésekről.
Távolságtartás A szállodai teljes telrületén (beleértve a felvonókat is) kérjük a legalább 1,5 méteres távolságtartást.

 

További intézkedéseinkről részletes ismertetést találhatnak az alábbi kisfilmünkön:

Tájékoztatjuk, hogy a pandémiás helyzet aktuális alakulásának megfelelően a szolgáltatások részletei változhatnak. Kérjük, a legfrissebb információkért vegye fel a közvetlen kapcsolatot munkatársainkkal.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos hatályos kormányzati intézkedésekről Magyarország hivatalos kovid-információs weboldaláról tájékozódhat.

Reméljük, hogy hamarosan újra személyesen találkozhatunk. Üdvözlettel:

az Aria Hotel Budapest vezetősége